Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BoL] Tutorial - BoL Finn

SebusPN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bot Of Legends cracked by finn.

Temat założony za zgodą  Miszczu 

STATUS: DZIAŁA (10.04.2015)

Nie Możesz Założyć Konta Napisz pw.

Jest to wersja vip scrackowana przez Finn'a dzięki czemu możemy korzystać z skryptów vip jak i tych paid (cracked).

Początek (Instalacja)

1.Rejestrujemy się na nulled.io (Zapamiętujemy nasz login i hasło bowiem nim będziemy się logować do naszego scrackowanego bol'a oraz na niego będziemy generować nasze paid skrypty)
2. Przechodzimy do działu moba bots i wybieramy interesujący nas program:

"Hidden Content
You'll be able to see the hidden content once you reply to this topic.
 ;  "You can not view the Hidden Content"

Musimy Odpowiedzieć Na Temat by móc zobaczyć ukrytą treść

3.Pobieramy paczkę odpalamy bol'a którym nam się ładnie aktualizuję do najnowszej wersji (Koniecznie Tryb zgodności z win 7 i admin)
4.Po aktualizacji pojawia nam sięokienko do logowania. Wtedy odpalamy naszego BoLHijackGui.exe
5.Klikamy start monitoring, logujemy się naszymi danymi z nulled.io ( Prawdopodobnie bol się zawiesi, jednak nie ma co się przejmować zamykamy program i uruchomiamy bol'a od nowa i jesteśmy już zalogowani jako vip.

Jeżeli wszystko wykonaliśmy poprawnie powinno to wyglądać to tak:
a1c9757088a778aagen.png

Skrypty:

1.Skrypty pobieramy z 

(podajemy swój login z nulled.io i generujemy dla siebie skrypty)
2. www.nulled.io dział bol vip scripts 

3.Nasze skrypty wrzucamy do folderu scripts
4.Liby - pobieramy program

Jest to program, który automatycznie pobiera liby wrzucamy go do folderu z bolem i odpalamy jako admin w trybie zgodności z win 7.

Informacje:

Cracked bol jest bardzo zbugowany, częste błędy:
1. Bol się nie injectuje - Zamknij grę i uruchom od nowa
2. Wywala mi błedy na chacie podczas gry - prawdopodobnie skrypt jest outdate
3. Bug splaty - sprawdź czy masz uruchomioną grę i bota w trybie zgodności z win 7 / Czy Finn dał już update.

Przydatne Linki:

Bezpośredni download ze strony nulled.io (dla tych którzy nie mogą odpowiedzieć w temacie)

@@ Jeżeli nie działa wam strona nulled.io otwórz plik host i usuń powiązania z nulled.io
@@@ Jest to mój pierwszy Tutek więc proszę o wyrozumiałość i sugestię wrazię błedów proszę o pw.

@@@@ Najlepiej wyłączyć antywirusa + dodać do wyjątków ( inaczej będzie wam usuwał Hijack'a)

Jestem über alles, kurwa jak Trzecia Rzesza

• Odpowiedzi 178
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pisze mi takie coś jak otwieram !   C:\Users\Michał\Downloads\BoLStudio (1).zip: Archiwum ma niewłaściwy format lub jest uszkodzone

!   Nie mogę wykonać „C:\Users\MICHA~1\AppData\Local\Temp\Rar$EX94.144\BoL\BoL Studio.exe”

Opublikowano

Pisze mi takie coś jak otwieram !   C:\Users\Michał\Downloads\BoLStudio (1).zip: Archiwum ma niewłaściwy format lub jest uszkodzone

!   Nie mogę wykonać „C:\Users\MICHA~1\AppData\Local\Temp\Rar$EX94.144\BoL\BoL Studio.exe”

Wyłącz antywirusa, wykrywa wira w Hijacku i usuwa archiwum.

Opublikowano

Trzeba być kompletnym debilem by nie umieć tego odpalić  i wgrać skryptów, ale takim cebulą się to przyda może przynajmniej zmniejszy się spam.

junior.jpg

Opublikowano

Trzeba być kompletnym debilem by nie umieć tego odpalić  i wgrać skryptów, ale takim cebulą się to przyda może przynajmniej zmniejszy się spam.

Temat jest napisany dla tych co nie potrafią odpalić lub nie wiedzą skąd pobrać.

Opublikowano

Jak mamy tego cracka to nie trzeba czekać do 31 aż free będzie mógł korzystać?

Nom normalnie grasz jak vip + masz vipowskie skrypty

Opublikowano

@SebusPN

Dzięki, akurat mi nie stworzyło folderu w %appdata% .-.

Nie ma za co, po to ten temat by pomagać i zmniejszyć spam :D

Opublikowano

Zarax zaraz tu przyjdzie i usunie :/

Mam zgodę od Miszczu :D 

Opublikowano

http://www.nulled.io/ <--- PO ODPALENIU TEJ STRONY WYSKAKUJE MI BŁĄD : HTTP 503...

Jak mogę to naprawić? W pliku host nie mam blokady na tą stronkę...

Otwierałeśgo notatnikiem ? 

Opublikowano

Fajnie, że mogę coś pobrać na tej stronie..

Żeby coś pobrać musisz odpowiedzieć w temacie.

Opublikowano

Wstaw do tematu na górze, więcej osób zauważy.

wstawiłem :D Już jest w temacie.

Opublikowano

Po zaktualizowaniu BoL'a, Aplikacja BoLHijackGui.exe nie uruchamia się (dałem zgodność win 7 i prawa administratora).

Proszę i pomoc.

"Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista

"Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer

Potrzebujesz czegoś? Oznacz mnie @Salur

Opublikowano

Po zaktualizowaniu BoL'a, Aplikacja BoLHijackGui.exe nie uruchamia się (dałem zgodność win 7 i prawa administratora).

Proszę i pomoc.

Antywirus czasem Ci nie usuwa ? Musisz próbowac różnych rzeczy bo jak pisałem bol od fina jest strasznie zbugowany.

@_SilveR to jest bol vip tylko cracked, zawsze jest szansa na bana to sa cheaty.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...